TEKİRDAĞ ÇORLU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 LGS Birincilerimiz Tekirdağ Valisi Sayın Aziz YILDIRIM'ı Makamında Ziyaret Etti

2021 LGS Birincilerimiz Tekirdağ Valisi Sayın Aziz YILDIRIM'ı Makamında Ziyaret Etti

2021 yılı Liseye Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Çorlu Özel Trakya Koleji öğrencileri Zeynep Naz Kınay ve Mustafa Eren Tereci Tekirdağ Valisi Sayın Aziz YILDIRIM'ı makamında ziyaret etti.

Öğrencilerimiz ile sohbet eden Vali Yıldırım: "LGS'de göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Yarınlarımızın teminatı olan siz değerli çocuklarımızın başarıları, bizleri her zaman gururlandırmıştır. İnanıyorum ki elde ettiğiniz bu başarı, gelecekteki başarılarınız için atmış olduğunuz güzel bir adım olacak ve bilgiye ulaşmak konusundaki azminizi daha da artıracaktır. Başarının temel kaynağı ilk olarak aile, sonra ise eğitim yuvalarımız olan okullar ve öğretmenlerimizdir. Sizin gibi başarılı çocuklarımızı yetiştiren kıymetli ailelerimize ve görevlerini en iyi şekilde yapan değerli öğretmenlerimiz ile yöneticilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencilerimize ziyaretlerinde Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ersan ULUSAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ERDOĞAN, Çorlu Özel Trakya Koleji yöneticileri ve öğrenci velileri eşlik etti.

 

01-07-202101-07-202101-07-2021

Kazımiye Mahallesi, Selanik Sokak, No5 Çorlu / Tekirdağ - (0282) 6515027 6516833

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.